Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tv LG plazma 60” vypina obraz

Ja ti poviem na priklade...raz mi odisiel klient (RB) a ja som ho vymenil za iny...nafuknuty kondik, po zaruke (co som vsak vtedy nevedel). Proste doska nesla, tak som dal druhu.
Zakaznik si neskor nechal u nejakeho miestneho majstra opravit ten svoj a dozadoval sa penazi spat asi o tyzden.
Suhlasil som s tym, ze mu peniaze vratim ak mi preplati oba vyjazdy a zmeny konfiguracie klienta, co sa rovnalo cene noveho klienta.
A teraz mozeme polemizovat preco som lenivy a neopravujem taketo prkotiny, pripadne preco si nedavam opravovat taketo blbosti a namiesto toho neekologicky tlacim zakaznika do noveho vyrobku.
Ja naozaj nemam na take veci cas ani chut, mam doma veci pomaly za kontajner, ktore idu alebo poloidu (typicky switche s 1-2 nefunkcnymi portami) a hovorim si, ze raz....ale jedine co sa raz stane, ze spravim upratovanie a do elektroodpadu donesiem plne auto a ja budem mat zase raz kopec miesta na polickach.
Dnes zrovna som rieisl vypadok, po burke odisiel zakaznikovi TP-Link 741...svieti, ale inak nejde, mozno len zdroj, ale kaslem na to lebo ma 5 rokov a ja to skumat nebudem. Zajtra dostane novy RB941 a ja budem mat zase raz na isty cas pokoj.
Pri TV je to skoro to iste...stara plazma je hlupa, nevie zrkadlit obraz, nepodporuje DLNA, ma vysoku spotrebu a okrem toho, ze zobrazuje obraz je naozaj k nicomu. Tak preco sa jej usilovne drzat, aj ked je to (mozno) len nejake kurvitko?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny