Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem bezdotykový teploměr

Ahoj lidi, prosím o poradu. Máme pro dítě ( bezdotykový) teploměr, ale dvě po sobě jdoucí měření mají rozptyl až 0,5 stupně. Pokud někdo používáte doma takový teploměr, můžete mně poradit, který funguje přesně? Moc děkuji za pomoc a přeji hezký den. S.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Moc peňazí za málo muziky. Ciachované infráky, ktoré používajú v špitáloch, sú pre domácnosť drahé.…
Nuda 01.02.2019 17:26
Nuda
Lihový je stejný kšunt jako ty bezkontaktní. Normální rtuťák, na bazoši a aukru je jich plno, podnik… poslední
Moas 04.02.2019 21:49
Moas
Máme doma teploměr z Lidlu....měří docela obstojně.Během pěti měření za sebou v době dvou minut odch…
iconek 02.02.2019 00:16
iconek
To byste musel tím miminem s teploměrem bouchat o zem, aby se teploměr rozbil :-) Sto let to fungova…
umfa 02.02.2019 20:16
umfa
Jo, díky všem za odpovědi. Problém je v tom, že dítě se nechce nechat změřit klasickým rtuťovým, nev… nový
Trilobit 04.02.2019 18:50
Trilobit

Moc peňazí za málo muziky. Ciachované infráky, ktoré používajú v špitáloch, sú pre domácnosť drahé.

Tebe stačí na námatkové meranie namierené na čelo spratka cca z 15cm vzdialenosti to, čo už máš. V prípade podozrenia na zvýšenú teplotu:

Nacpi mu niekde do otvoru klasiku, liehový, sklenný teplomer, len nie s náplňou ortuti, ortuť je silné laxatívum, ba jed po požití batoľaťom. Malo by obratom plné plienky na to tata, ako po Gutalaxe.

Máme doma teploměr z Lidlu....měří docela obstojně.Během pěti měření za sebou v době dvou minut odchylka nulová.Ale jen při měření teploty v uchu.Bezdotykové měření na čele mimina, plus minus jeden stupeň.

Jak již bylo psáno přede mnou, rtuťový teploměr lze koupit někde z Ruska či Ukrajiny, jen nevím jak bezpečně měřit teplotu s tímto u desetiměsíčního mimina :-).)teda vím jak, ale jemu by se to asi nelíbilo :-):beer:

To byste musel tím miminem s teploměrem bouchat o zem, aby se teploměr rozbil :-) Sto let to fungovalo, na tom ani kecy arogantních dobrodějů z evropské komise nic nezmění. Sami máme doma taky rtuťové teploměry, protože ty elektronické nebo lihové nestojí za nic. Tepelná jímka je holt tepelná jímka a ani nařízením EK se měrné teplo lihu nezvýší :-) A kdyby došlo na "nejhorší" a teploměr upadl na zem, tak to zasypte mosaznými pilinami nebo obětujte dvacetikorunu a nechte rtuť vsáknout do ní (tedy ono to není vsáknutí, ale nejsme tu na chemických praktikách :-))

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru