Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunkčná práčka

Ahojte.
Dnes som chcela dat prat, no ked som zapojila pracku do zasuvky absolutne nereagovala. Druhy krat sa hned rozsvieti. Pracku vyberam skoro stale zo zasuvky. Zasuvka je funkcna, lebo som to hned skusala a v zasuvke nieje nic ine zapojene. Neviete mi niekto poradit co to moze byt? Ci sa to bude nejak dat opravit alebo je uz jej koniec? Pracka je znacky Samsung a ma asi 5 rokov. Doteraz som s bou problem nemala.
Dakujem pekne za pomoc :)

Předmět Autor Datum
Nevyťahuj nikdy napájanie práčky zo šaltra 230V/50Hz. Nesvedčí odpájanie modulu riadiacej elektronik…
Nuda 20.01.2019 09:15
Nuda
Dakujem tak to som nevedela. A viete mi poradit co by to mohlo byt preco nefunguje?
Nikusska_1 20.01.2019 09:20
Nikusska_1
Všeználka jménem Nuda nelze brát zde na Poradně moc vážně,natož poslouchat jeho rady.Nic se vám nere… poslední
Karel04 20.01.2019 14:42
Karel04
Jak se může resetovat SW na zařízení, které má "napevno" naprogramované kroky, a volba programu je j…
Kachlík 20.01.2019 13:11
Kachlík

Nevyťahuj nikdy napájanie práčky zo šaltra 230V/50Hz. Nesvedčí odpájanie modulu riadiacej elektroniky lebo sa resetuje SW. Takáto nadbytočná starostlivosť neprospieva, je na škodu.

Pračka sa vypne po skončení prania sama, prípadne ju vypni gombíkom na prednom panely, aby nesvietila LED kontrolka po skončení prania ak vyberieš prádlo na sušiareň alebo do sušičky.

Jak se může resetovat SW na zařízení, které má "napevno" naprogramované kroky, a volba programu je jen o poskládání těch kroků do správného pořadí? To je zase rada - ale vypadá to fakt chytře]:(
Pro tazatelku - chyba může být ve "studeném spoji" na desce elektroniky (teplotní roztažností se někde něco mohlo uvolnit), nebo umírá některý kondenzátor, ale to by posoudil elektrikář, když by to uviděl…

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru