Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Používáte (spíše vaše manželky) automatické elektrické tlakové hrnce?

Nejde mi o žádnou reklamu, pouze o rady pro ty, kteří jej už případně používají, případně o upozornění ostatních o co jde. Do doby než jsme jej koupili, také jsme používali normální tlakáče. Ale u tohoto, kde je možnost přímého nastavení času (na základě snadno získaných zkušeností - doba vaření není závislá na množství potraviny, pouze na druhu). Takže ráno připravím a nastavím - brambory, rýži nastavím 5 minut, vepřové plátky 15 minut, hovězí guláš 25 minut a.t.d. pak mohu i třeba odložit vaření až na 11.30 a jedu do města. Ve 12.00 přijedu a je uvařeno. Pokud přijedu v 15.00, je stále teplé, hrnec stále přihřívá kolem 60-70 st.C. A co je také velká výhoda, neupouští žádnou páru, není nutno regulovat a je bezpečnější než klasický.
Místo sice zabírá, ale vlastní hrnec umyješ v myčce rovněž, je vyjímací. Pokud chci (ale většinou není potřeba) zkontrolovat obsah hrnce, ohřev vypnu, vezmu mokrou utěrku a položím ji na poklici a za chvilku je možno poklici sejmout. Ale nechci nikoho přesvědčovat, je to na každém.
Nakonec, že to není jen můj názor viz reference:
https://elektricke-hrnce.heureka.cz/avair-ella-lux/recenze/#section

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny