Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zasekává se buben pračky Samsung

Dobrý den, prosím o radu, zasekává se mi pračka při praní, je tři roky stará. Nejdříve se na ní sama spínala pauza a potom se při praní jakoby zasekává buben a neotáčí se, po vypnutí pračky jsem s ním zkusila otáčet, jestli tam není něco šprajclé a to šlo normálně. Byl u nás opravář a samozřejmě během jeho hodinové návštěvy pračka vesele prala a žádná závada se neprojevila (pár dní stála vypnutá) a přitom mě se ten buben zasekává už při každém praní. Dle opraváře to vypadá na chybu na elektronice, což je docela drahá sranda, ale říkám si, jestli mu věřit, když to vzal v podstatě vylučovací metodou (pračka se ani jednou nezasekla když tu byl). Děkuji za rady, přece jen se mi nechce tři roky starou pračku hodit jen tak do šrotu.....

Předmět Autor Datum
Ak je v čudu riadiaca elektronika, máš smolu. Stojí takmer ako celá pračka s výmenou modulu servisák… nový
Nuda 15.01.2019 12:48
Nuda
Je třeba upřesnit pojmy. Zasekávání a pauza,není nikdy stejný problém. Když se něco zasekne,tak větš… nový
forestek 15.01.2019 14:08
forestek
Nam to robila stara zanussi, ked s uspornych dovodov zacali montovat mensi motor. Ten sa v priebehu… nový
truhlik 15.01.2019 14:25
truhlik
Jak jste to vyresila. Nsam prave pracka samsung dela to same. Nejdriv pauzy a ted ma problem roztoci… nový
Rybka88 27.05.2019 01:06
Rybka88
Dobrý den, našla jste řešení? Nam to Samsung začal delat také...pere pere a najednou nemuze roztocit… nový
Krákora 05.06.2020 17:09
Krákora
Tak se nam stal podobny problem. Projizdel jsem nekolik zahranicnich for a zjistil jsem ze ve vetsin… poslední
Rolid 13.07.2020 14:53
Rolid

Ak je v čudu riadiaca elektronika, máš smolu. Stojí takmer ako celá pračka s výmenou modulu servisákom.

Kupuj lacné šunty do 200€, tie oželieš, pritom mám zistené, že operú a vydržia viac, ako predražené značky s inteligentnými siedmymi zmyslami, diamantovo leštenými bubnami, ktoré údajne hladkajú, maznajú sa nežne do hodvábu s vodou, prádlom, šetria prádlo, pritom sú detto marketingové šmejdy vybavené kurvítkami.

Je třeba upřesnit pojmy. Zasekávání a pauza,není nikdy stejný problém. Když se něco zasekne,tak většinou z mechanických důvodů,že pod buben spadl nějaký předmět,zastavování může být z důvodu jiných,pauza z přehřátí,doplnění vody,mnoho pěny a podobně.

Nam to robila stara zanussi, ked s uspornych dovodov zacali montovat mensi motor. Ten sa v priebehu nasledneho druheho prania zohrial, tepelna ochrana vypla ale programator dobehol ako by sa normalne pralo. Vymena motora za starsi - povodny vecsi, problem zmizol.

Tak se nam stal podobny problem. Projizdel jsem nekolik zahranicnich for a zjistil jsem ze ve vetsine pripadu je to vadnou zakladni deskou, ktera je nekvalitni a nevydrzi vibrace od pracky. Desky se daji koupit na internetu a daji se vymenit cca behem 15 min. Pripadne mensine jeste pomohla rekalibrace bubnu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru