Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co je to za konektor?

Ahoj,
syn dostal od Ježíška bagr na baterie - samotný akupack je tam připojen přes malý konektůrek s pojistným zámečkem. Soudruzi tam dali mrzký acupack 400mAh, co stačí na deset minut jízdy, zatímco není problém ve stejném rozměru mít i kapacitu šestinásobnou. Hodlám tedy pořídit na míru další acupack, syn nechť si osvojí pravidla battery managementu ("chceš jezdit? Musíš si nabíjet. Baterie drž vždy nabité, abys mohl jezdit, zatímco vyjezdíš jeden a dáš ho na nabíječku... a tak.")

Našel jsem přesně ten stejný konektor u Conrada nebo i jinde (Puhy.cz), asi bych oželel, že je to s už napájeným vodičem, ale předeším nejsem schopen to najít v žádném místním krámě (Brno) - GES, GMe, modelářské shopy.... Akceptuji-li poměrně vysokou cenu, tak se mi nějak příčí dát za to dalších sto kreditů jen kvůli dopravě.

Není vám ten konektor náhodou povědomý? Nemá nějaké normální jméno? Možná hledám úplně blbě. Nebo se mám na to vykašlat a koupit nějaké normální konektůrky a přepájet to na nečínský standard? Ono i tak se takhle malý konektůrek blbě hledá, možná by se tam vešla Tamiya Micro... která opět v místních krámech není.... tak asi tak.

Děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Moas..Napiš na E250TD@seznam.cz...
E250TD 28.12.2018 11:02
E250TD
Dík, známý teď objednával cosi u Conrada, tak jsem se přifařil a mám to objednané už odtama. poslední
Moas 28.12.2018 16:27
Moas

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru