Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zázračné spořiče elektřiny za 333Kč - POZOR, rychle kupujte, už brzy budou zakázané!!!

:-D:-D Druhá láhev Metaxy bohužel prozatím nebyla. Prudký pokles životabudiče v žilách způsobil, že jsem se musel spolehnout jen na zatím tajné zprávy z oblasti "jedna paní povídala". Zprávy jsou ovšem zcela ověřeny a vycházejí z bezpečných zdrojů mezinárodní komunity Evropské drbny.
Informace které k problému mám, jsou poněkud rozsáhlejší, než jsem zveřejnil, ale vzhledem k možné ruskočínské špionáži, jsem určité detaily zatím nemohl zveřejnit. Vzhledem k poněkud přesnějším informacím, které mám, jsem se v předstihu pokusil zařízení realizovat sám. Použil jsem ke konstrukci regenerátoru různé šuplíkové zásoby, které mám z rozebraných starých rozhlasových přijímačů. Zejména silný magnet z reproduktoru posloužil jako výkonový magnetizátor znehodnocené energie. Pomocí elektronky AZ11, jsem zkonstruoval zdroj pro stejnosměrné dobuzování magnetu, pro zesílení magnetické indukce. Značným problémem bylo vtěsnat nulák do magnetické mezery, která původně sloužila pro kmitací cívku. Vyřešil jsem to použitím páskového vodiče. Filtraci budícího napětí jsem vyřešil množstvím paralelně spojených svitkových kondenzátorů řady MP (metalizovaný papír). Vlnové cívky realizované z vysokofrekvenčních lanek, obsažené v mezifrekvenčních transformátorech, jsem ve spojení s elektronkou ECL85 použil na konstrukci kvantověvlnového generátoru. Jeho výstup jsem navázal přes vazební cívku na stejnosměrné dobuzovací napětí. Celé zařízení jsem doplnil paketovým přepínačem z vlnových rozsahů, k volbě regeneračního výkonu.
Celé zařízení jsem pokusně zapojil mezi nulák s odpadní energií a fázový vodič.
Bohužel, někde jsem asi udělal drobnou chybu. V nastalé tmě jsem dotápal k rozvaděči, natáhl jistič a potom ještě kouřící zbytky regenerátoru smetl na lopatu a vsypal do popelnice. Ale již asi vím, kde byla chyba. Použil jsem na konstrukci přístroje příliš zastaralé součástky z radiopřijímačů. V další, jistě již úspěšné konstrukci, použiji modernější součásti z televizních přijímačů. :puff::beer:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny