Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zázračné spořiče elektřiny za 333Kč - POZOR, rychle kupujte, už brzy budou zakázané!!!

Brzy bude konec různým podvodným udělátkům, které mají údajně spořit energii. Taktéž využití volné energie je zatím v nedohlednu.
Ale už se objevil nový způsob, jak energii výrazně ušetřit. Výzkumný ústav evropských úspor (VÚEU), zveřejnil nově vypracovanou studii, která po mírném dopracování zajistí maximální úsporu elektrické energie v každé domácnosti.
Použitá elektrická energie se bude recyklovat. Projekt financuje evropská unie a část prostředků na výzkum, se získává z tzv. "recyklačního poplatku", který se vybírá v prodejnách el. spotřebičů.
Princip objevu, který ale z důvodu možné průmyslové špionáže pomocí telefonů Huawei nebyl zcela zveřejněn je prostý. Do domu přes elektroměr přichází čerstvá energie. Ta se přivádí po vodičích, kterým se říká fázové. Elektřina prochází spotřebičem, a tím se spotřebuje a znehodnotí. Jako odpad pak odchází z domu po vodiči zvaném nulák a bez užitku se přes uzemnění ztrácí v zemi.
Nově se tato energie bude recyklovat přímo v domě. Odpadní energie z nuláku se přivede do recyklačního přístroje a pomocí kvantověvlnové technologie (patentováno) se bude vracet zpět do fázových vodičů. Po recyklaci zbyde jen malé množství odpadní energie, které se svede do země.
Používání recyklačního přístroje bude povinné pro každého odběratele. V současnosti EU pracuje na dokončení nového Energetikého recyklačního zákona, kteý převezmou všechny země EU a po zahrnutí do národních zákonů se stane nezbytným předpokladem používání el. energie. :puff::beer:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny