Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vyroba a predaj ziaroviek

Me o tom nevypravejte, ja to sem tam resim, byt treba ne po ty urednicky strance, ale predstavu mam rekl bych dobrou. Navic, co se EMC tyce, coby HAM na to dbam i u svejch domacich bastlu a vim jak je to narocny.
O pozadavcich na nezahoreni pri poruse mi snad ani nepovidejte, v zacatcich svy karirery jsem delal do televizi. Short-open testy byla nocni mura. Kazdou soucastku v TV zkratovat/rozpojit(krome vyjimek, jako bezpecnostni rezistory kde vyrobce garantuje, ze pri pretizeni prehori a nezkratuje, za coz si necha zaplatit) a koukat, co se stane. Samozrejme pri tom shori par soucastek okolo, to je normalni, jenom nesmi blafnout plamenem. Pak zjistit co vsechno odeslo, opravit do provozuschopneho stavu a hura na dalsi soucastku. Zabava na par tydnu pro partu lidi.
Realne je mimo moznosti normalniho smrtelnika rozjet vyrobu cehokoliv, co neni na maly napeti nebo to neni vec typu "rozvadec", sestava hotovejch veci s papirama. Existuje pravni klicka - neprodavat vyrobek, ale stavebnici. To je vcelku elegantni zpusob jak z toho ven, ale spoustu zakazniku to odradi, i kdyby museli utahnout dva draty pod sroub a primontovat viko, tak se na to dneska 80% populace neciti.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny