Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sério-paralelní řazení Li-Ion článků

Tohle je OK. Prevarena kyselina je teda blbej napad, to je dobry pro klempire ale v elektronice to nema co delat, ale ono to pujde pajet bez problemu.
Ty bez vyvodu jsou nahouby, co se pajeni tyce. Ani tak nejde o material, s tavidlem(nejakym civilizovanym) to nakonec nejak chytne, ale pajeni je prilis pomalej proces a ten clanek behem nej dostane strasnou cocku co se teploty tyce. A fakt nechces zazit prilis prehratej LiIon clanek. 100x to projde, po 101 to bude s pyrotechnickyma efektama.

Jak pise kolega, pokud nabijis clanky seriove, je nutna nejaka nabijecka s BMS, ktera to nabijeni ridi a balancuje jednotlivy seriove razeny clanky, ale to snad vis. Prebitej clanek taky neni hezka vec.

Jen tak pro zajimavost, v praci si hraju s modulem 168s2p(nakonec tyhle moduly budou jeste 2-8p), ale ty clanky nejsou 18650, ale pytliky s 44AH. Sumasumarum 55kWh enerigie sbaleny na cesty. A musim rict, ze kdyz na tom delam testy okolo bezpecnosti, kdy tomu clovek zamerne ublizuje a testuje, ze to muj vlastni SW sestreli nez se neco stane, tak nemam dobrej pocit okolo zaludku...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny