Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nemaj pri starých sortách, nevyšľachtených nosniciach obavy v prípade, ak sa v predmetnej miestnosti…
Nuda 12.10.2018 16:05
Nuda
Rozhodně ne Savo. Sice dezinfikuje dobře, ale po vyprcháni chlóru tam po něm zůstanou soli, ve který… poslední
Přezdívka. 13.10.2018 14:03
Přezdívka.

Nemaj pri starých sortách, nevyšľachtených nosniciach obavy v prípade, ak sa v predmetnej miestnosti nechovala žiadna hydina, operence, papinovia či ošípané. Stačí vybieliť vápnom. Lenže mal by si zvoliť postrek vápenného hydrátu, aby sa vápno dostalo tryskou do veškerých záhybov v stavbe. Nestačí nalíčiť štetkou.

---------

Bez vápna, aplikovanie dezinfekcie priamo na povrch, si kup Savo originál, švacni tri litre do záhradného postrekovača, a fest umy čistým savom povrch stien a muriva. (Daj si rúšku na ksicht, nech ťa chlór nevydusí, ako židov Yperit).

Savo (chlór v 26% roztoku) likviduje úplne všetko (vírusy, baktérie, rozkladá DNA plesní, všetkého živého) bez milosti do hlbky omietky stavebných materiálov. Je prchavé, tj. chlór do 96 hodín prievanom vyvetráš.

Savo je zaručene odbornejší, lacnejší, menej prácny a čistejší spôsob dezinfekcie chovných priestorov alebo chlieva so 100% účinnosťou v prípade, ak nedisponuješ ÚV lampou (min.1000W výkonom) tj. s patričným výknom luxov s výrobou O3 na m3 v uzavretom priestore.

Rozhodně ne Savo. Sice dezinfikuje dobře, ale po vyprcháni chlóru tam po něm zůstanou soli, ve kterým se dobře daří plísním. Nejlepší je opravdu Vápno který má dlouhotrvající účinky. Ale opravdu čisté vápno.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru