Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Gravírovací stroj

Ahoj, celkem mě zaujal gravírovací přístroj https://www.gearbest.com/3d-printers-3d-printer-kits/pp_466795.html za 2200+-, v česku ten stejný je za 3500 Kč. Máte tady někdo zkušenosti s gravírování v rámci levných strojů? V česku se mi nepodařilo nic většího najít v rámci nějaké ceny 2 - 5 tisíc. Našel jsem je tohle a pak už jen stroje od 30k a výše.

Přístroj jsem hledal pomocí vyrazů "Gravírovací stroj". "laserový gravírovací stroj" a nic dalšího jsem nenašel.

Tedy k mému dotazu, říká se gravírovacím strojům ještě nějak jinak? Případně máte nějaké doporučení na stroj od 2 do 5 tisíc?

A s životností laseru jsem smířený, že vydrží tak 9 měsíců ale zde se mi investice vrátí, takže by nebyl problém stroj kupovat každých 9 měsíců, případně mít vždy jeden v záloze.

Děkuji a přeji hezký den

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Důležité je, zda chceš skutečně jen gravírovat nebo také vyřezávat a na materiálu pro gravírování. S… poslední
czcharlie 02.10.2018 20:19
czcharlie

Důležité je, zda chceš skutečně jen gravírovat nebo také vyřezávat a na materiálu pro gravírování. Samozřejmě gravírky na vypalování obrázků do dřeva jsou někde úplně jinde než gravírky, které dokáží třeba i jen z 5mm dřeva či knihařské lepenky něco vyříznout. O kovu už vůbec nemluvím, tam jde skutečně o desítky, ba i stovky tisíc. Na hraní a seznámení se si klidně můžeš takovou hračku postavit: http://www.fucik.name/hw/laser/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru