Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem prohnuta ABS sprchova Vanicka

Dobrý den..
Prosil bych Vás touto cestou o radu.. Koupil jsem si pres internet ABS sprchovou vanicku 110 x 80..Vanicka je na délku prohnuta asi o 1cm, (má břicho) Má smysl vaničku lepit na lepidlo..
respektive kdyz na podlahu udelám několik bochanků lepidla, a zatížím jí, zda po vytvrdnutí lepidla bude držet lepidlo vaničku rovnou..
Na vaničku mají přijít posuvné dveře, takže vanička musí být perfektně rovná :(
Děkuji

Předmět Autor Datum
Prověřte zda prohnutí není mimo odpad. Jinak budete mít problém s neodtékající vodou .
kpz3 14.09.2018 07:46
kpz3
Z Tvého popisu není úplně jasné, jak je prohnutá. "Má břicho" -kde?, "je na délku prohnutá" a "Na va… poslední
George63 14.09.2018 07:49
George63

Z Tvého popisu není úplně jasné, jak je prohnutá. "Má břicho" -kde?, "je na délku prohnutá" a "Na vaničku mají přijít posuvné dveře, takže vanička musí být perfektně rovná". A jde rovněž o sílu, kterou je nutno, pro potřebné vyrovnání vaničky vyvinout. Ale i když mi to není úplně jasné, pokud je podklad pod vaničkou pevný a soudržný, tak v případě použití lepícího tmelu Mamut Glue od Den Braven, v dostatečně velké styčné ploše, by mohlo pomoci. Vrstvu tohoto tmelu, pokud možno, co nejslabší. A "nevytvrdne", ale zůstává pružný, ale drží pevně a má dobrou adhesní schopnost (přilnavost) na různé materiály. Ale musí být pevné, povrchově nenasákavé (třeba na beton nutno vyzkoušet jak přilne a drží) a suché.;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru