Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tv pokazene?

Prosim vas chcem sa spytat mam tv samsung. Cez analogove pripojenie mi ide obraz vsetko v poriadku. Ked prepnem programy do digitalu obraz preskakuje stvorcekuje a aj zvuk preskakuje. Skusala som tv z inej izby a ten ide v poriadku. Dala som tento tv do druhej izby a tam to robi tiez. Takze nieco v tej tv je pokazene, co to moze byt? Myslite ze sa to da opravit a oplati sa taka oprava? Ďakujem

Předmět Autor Datum
Nespíš půjde o nekvalitní-nedostatečnou anténu. Co Ti pomáhá běhat s TV z izby do izby? Máš v nich n…
George63 02.09.2018 12:20
George63
Tv mam prenosne kazde v inej izbe. Priamo antena je zapichnuta do tv ta je tahana cez rozdvojku do d…
Greta 02.09.2018 12:36
Greta
Tv ma asi 5 rokov, obraz bol doteraz krasny.
Greta 02.09.2018 12:38
Greta
Analogově se u nás právě těch cca 5 let nevysílá. Ale budiž,závada bude v tom TV. Tuner ti nezpracuj…
forestek 02.09.2018 15:47
forestek
A dříve tato TV, na téže anténě, v tom "digitálu" fungovala? Tož když myslíš, že je to v té TV a je…
George63 02.09.2018 17:44
George63
Podla vsetkeho ta tv ide ale ma slaby signal, pricin moze byt hafo, spatny kabel, nejaky zly kontakt…
poihu 02.09.2018 13:14
poihu
Není to televizorem, to by nešel vůbec! Je to slabým signálem. Kabel i rozbočovač má útlum, úroveň s…
Martin H. 02.09.2018 13:26
Martin H.
Netvrdil bych,že to není televizorem. To máš jako u aut. Silné vyjede kopec na pětku,slabší ne. Někt…
forestek 02.09.2018 18:49
forestek
Píše že to před tím bylo v pořádku. Takže tunerem to nebude. Mimochodem, Samsungy mají velmi citlivé…
Martin H. 02.09.2018 20:09
Martin H.
Těžko rozhodnout. Je třeba u té televize být,případně na stejnou anténu připojit jinou. poslední
forestek 02.09.2018 21:28
forestek

Nespíš půjde o nekvalitní-nedostatečnou anténu. Co Ti pomáhá běhat s TV z izby do izby? Máš v nich nějaké jiné možnosti připojení antény? Nebo to máš přenosný TV? A jaké je případně jeho stáří, případně používáš na digitální příjem k TV septobox? To by chtělo upřesnit.:-/ Nejspíš jde opravdu o slabý signál, nedostatečnou anténu, případně může být i nižší citlivost přijímače, nebo septoboxu.;-)

Tv mam prenosne kazde v inej izbe. Priamo antena je zapichnuta do tv ta je tahana cez rozdvojku do druhej izby.tak tie kable musia byt dobre. Nieco v tej tv co prijma to digitalne vysielanie je asi pokazene. Ale doteraz to islo dobre. Zrazu to zacalo blbnut len cez to digitalne vysielanie. To mame vedene cez kablovu televiziu digi priamo cez kabel. Ak prepnem programy do analogu všetky programy idu a nesekaju.

Analogově se u nás právě těch cca 5 let nevysílá. Ale budiž,závada bude v tom TV. Tuner ti nezpracuje signál,který mohl zeslábnout (koaxy stárnou,na vysílačích se dělají šachy s anténami) a ne všechny TV mají stejnou citlivost. PS: tenhle údaj výrobci přestali uvádět,chápu, třeba takový Sencor by nic neprodal.

A dříve tato TV, na téže anténě, v tom "digitálu" fungovala? Tož když myslíš, že je to v té TV a je snadno přenosná, vezmi ji k nějakému dobrému sousedu a vyzkoušej ji, pokud má on vše v pořádku (myslím co se týče TV :-D) u něj. Nebo rovnou do servisu, pouhé odzkoušení u nich by mohlo být na počkání a nemuselo by být ani drahé. Pokud by byla nutná oprava, tak ať zrovna řeknou, co by stála. A pokud bude TV OK, tak si pak sežeň servizáka na antény, ať Ti dá do pořádku rozvod signálu. Případně sežeň někoho, kdo se, v téhle problematice, trochu víc vyzná.;-)
Jak je vidět, máš to trochu popletené, analogové/digitální /anténa/rozdvojka/kabel...., v tom jsou "krapet" rozdíly. To se pak těžko radí.:-(

Podla vsetkeho ta tv ide ale ma slaby signal, pricin moze byt hafo, spatny kabel, nejaky zly kontakt niekde v tv, mozno je len vyviklany konektor na vstupe. Prepni si na ten digital a najdi si niekde v menu tv kde ti ukazuje aku mas silu a kvalitu signalu. A nerozumiem tomu na aky analog prepinas ked analog uz niekolko rokov nevysiela.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru