Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno OBD diagnostika

Dobrý den,
Potřeboval bych si pořídit OBD 2 diagnostiku na 2 auta. Jednalo by se o VW Passat B5 - Ztratil jsem hlavní klíč (Mám druhý, ten ale nedokáže otevřít centrální zamykání, proto ho potřebuji s autem spárovat popř. ten hlavní kompletně odebrat abych se o auto nemusel bát).
Druhé auto je mercedes E350 W211 kde bych potřeboval vymazat chybová hlášení.
Znáte někdo nějaké zařízení, se kterým bych dokázal obojí ?
V případě připojování mám Android, IOS, MacOS i Windows.

Předmět Autor Datum
Jde to řešit univerzální OBD diagnostikou, třeba jako klon Snooper+ a k tomu patřičný SW. Ale pokud… nový
antibalda 14.08.2018 19:21
antibalda
Perfekt typ, díky už vím co mám použít. Ona mi na merglu čas od času vyskočí chybná diagnostika moto… nový
DenisT 14.08.2018 19:45
DenisT
Ten klíč ti bude fungovat určitě. Kdysi jsem přes ni přidával klíče do Škody Octavie a Fabie, vždy ú… poslední
antibalda 14.08.2018 20:33
antibalda

Jde to řešit univerzální OBD diagnostikou, třeba jako klon Snooper+ a k tomu patřičný SW. Ale pokud je to jen takto jednorázově, tak bych spíše doporučil nějaký známý, kteří diagnostiku mají, případně zajet někam do servisu, kde to za odpovídající bakšiš udělají. Samozřejmě, pokud by to bylo na vícero použití, pak se vyplatí o tom přemýšlet. Také ji mám a spokojenost, diagnostikuji kamarádům, známým a klidně i cizím lidem za možnou úplatu.

Perfekt typ, díky už vím co mám použít. Ona mi na merglu čas od času vyskočí chybná diagnostika motoru což mi neustále rozsvěcí světélko motoru na palubce a koukat na to fakt ser#. Tu diagnostiku, jsem řešil už předtím s technikem a nechci k němu jezdit jen proto, aby mi zhasínal světlo na budíku. Opravdu zvažuju nějakému pokoutnému známému. Ofiko si u pasata prosím účtují 7K i pokud máte druhý náhradní klíč.

Ten klíč ti bude fungovat určitě. Kdysi jsem přes ni přidával klíče do Škody Octavie a Fabie, vždy úspěšně.
Ten Mercedes to bude umět také. Vymazat chyby z jednotek určitě, možná to nebude umět nějaké pokročilé kódování řídících jednotek - na to by jsi musel mít origo od Mercedesu, ale jak říkám, pro tvou potřebu dostačující.

Pokud budeš chtít poradit s výběrem, klidně kdykoliv napiš. Je více těchto diagnostických jednotek Snooper+ a vždy se liší v osazení, něco jako Lite verze, Middle verze a Full verze. Případně mohu diagnostiku sehnat za rozumnou cenu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru