Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak je řešené obohacení směsi u startu motorové pily Partner 351?

To co navrhuje Nuda je opravdu radikální. Dalo by se aplikovat v případě rozebrání karburátoru a vyjmutí spodní memrány a ventilové membrány v horní části. A bylo by nutno pouze v případě opravdu zas...ného karburátoru. Já jej ale měl, i po těch 20-ti letech, skoro jako novej. Takže jsem vyjmul membrány namočil do benzinu a pak hadičkami profoukal všechny otvory a "procvakal" kovový přepouštěcí ventilek. To úplně stačilo.
Zatím jsem se ale ke kontrole té klapky sytiče nedostal, pilu mám na chatě.
Ale ještě mě napadlo, že pokud by byl s tím startováním "na studeno" ještě nějaký problém, tak bych mohl přes plastový kryt nad filtrem vzduchu a přes molitan filtru provrtat dírku, přes ni zasunout tenkou hadičku (na stálo) a v případě že by nešlo starování spolehlivě, injekční stříkačkou bych vždy vstříkl trochu benzinu přímo do difuzeru. Potom bych ji pouze ucpal.To pak jde nastartovat okamžitě a pak už běží a v případě startů "za tepla" startuje i teď perfektně.To ale jenom jako náhradní řešení, pokud by to nešlo jako původně.:-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny