Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak je řešené obohacení směsi u startu motorové pily Partner 351?

Díky za rychlou a "fundovanou" odpověď. :-D Že by mohlo jít o takovou funkci té startovací pumpičky, jsem si taky myslel, ale protože jsem se s tím ještě nesetkal (spíše s mou popsanou variantou), tak mi to bylo divný. Ale ano, máš určitě pravdu. V přívodu do karburátoru problém není, při nacupování jde do něj palivo v hadičce bez bublinek, po odpojení z ní stříká a rovněž tak při chodu bublinky žádné a ve zpětné od pumpičky také ne. Hadičky jsou nepoškozené a těsně nasazené. V tom to určitě není. Na tu sytičovou klapku jsem taky koukal, taky mě to napadlo. Přisávací otvůrek ze spodní části karburátoru, zpod membrány, za sytičovou klapkou, je čistý, ten jsem profukoval tou hadičkou od pumpičky do karburátoru (když jsem jej čistil) a fučelo to OK. Ale ještě jednou tu klapku prověřím, jinde to snad už být nemůže.3-[ Právě proto mi není pořád jasný, proč studený motor nastartovat nejde a nenasaje si dostatek paliva pro studený start. Ještě jednou děkuji, hlavně taky za to ujasnění, jak funguje ta pumpička. Až přijdu na chybu, dám vědět.;-)
P.S. Prosím Tě, kdy chodíš spát? Já si myslel, že jenom já su takovej "trotl", kterej chodí spát až po půlnoci.:-D(..../..//..../../-blahé paměti "pípák")

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny