Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dobíjecí přenosná sprcha

Dobrý den všem,
chtěl bych na chatu na dvorek spršku. Co si myslíte o tomto, bude to stačit na takové večerní osprchování? Vodu tam nemám, tu si vozíme v barelech. Ještě existuje sprcha na 12V do autozapalovače, ale auto mi stojí 70m od dvorka.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Na to, na co tu sprchu chceš, je to ideální. Průtok je na spláchnutí prachu, potu a osvěžení OK, sam…
Gloton 05.07.2018 02:41
Gloton
Já ten pytel měl a letěl do plastového odpadu. Jednak má ještě menší průtok, než tohle (a páni super… poslední
Rce 05.07.2018 03:31
Rce

Na to, na co tu sprchu chceš, je to ideální.
Průtok je na spláchnutí prachu, potu a osvěžení OK, samozřejmě to není proud jako z domácí sprchy z vodovodu, ale i vzhledem k tomu, že jsi omezen množstvím vody dovozem v barelu....je to ideální jednoduché řešení právě pro tvou potřebu.
Já bych se toho nebál, lepší než vopruz se zavěšováním vaků a přelejváním vody do nich.....a navíc když se chceš osvěžit a né opařit horkou vodou z černého vaku na slunci......já si myslím, že s tím budeš spokojenej.

Já ten pytel měl a letěl do plastového odpadu. Jednak má ještě menší průtok, než tohle (a páni superrádci to doporučují, ač na tom čerpadýlku totéž vytýkají) a navíc teplem ten šlaušek ke kropítku změkne a okamžitě splácne, takže to neteče a člověk za bohapustého klení a štědré dávky sprostých slov tu hadičku různě mačká, aby to vůbec teklo. Tlak vody z toho pytle na to nestačí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru