Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Projde STK?

Světla půjdou na opravu, jak jsem říkal. Stěrače, klakson jsou ready. Čepy jsou nové a vůle řízení taky. Brzdy jsou asi 4 roky staré, ale na škole smyku jsem byl v klasickém průměru a auto se chovalo, jak mělo, takže brzdy by měly být snad OK. Eroze nějaká je, auto má koneckonců 21 let, ale jen rez, žádné díry. Žádné kontrolky motoru nesvítí (jen svítí ruční brzda, když je vlhko :D). Gumy jsou nové, ale (neukamenujte mě, prosím) stále zimní, na letní momentálně nemám. Čekám na výplatu a ještě musím řešit pojištění. Chladící kapalina nebyla potřeba doplňovat poslední 2 roky, co auto mám. Olej neteče (pravidelně měněný + filtry) a ostřikovače mám OK. Lékárnička je nová, mám i hasicí přístroj přidělaný pod sedadlem řidiče. Žádné xenony a tuningy nemám.

Jinak co se týče toho motoru, tak ho asi stačí nahřát, nebo já nevím. Jakmile nastartuju a chvilku popojedu, podruhé třeba další hodinku jde nastartovat v pohodě. Takže když dojedu na STK, nastartuje se v pohodě.

Ještě jsem si vzpomněl na jednu věc. Mám nárazník, který je na několik místech přidělaný těmi plastovými "kroužky", čím se zpravidla pojí kabely. Drží v pohodě, ale při autonehodě bude asi na nic (i když by byl asi i tak, stejně je plastový...). Takže mám plastový nárazník trošku sešitý plastem. To bude moc vadit?

Jinak nevíte, co by mohlo být s tím motorem samotným, když tak skáče, ale po chvíli v otáčkách se dokáže držet v klidu?

Jinak díky za odpověď!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny