Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zbaveni tvary kultivatorem?

Trávu, medzi ňou binec burín, postriekaj napríklad vodou rozriedeným prípravkom Kaput, Fondo a spol. xindlov z radu herbicídov, účinných výhradne pri kontakte so zelenou hmotou habitusu rastliny. Tieto herbicídy sú účinné systémovo v komplet pletive celej živej rastliny, teda zlikvidujú aj koreňový systém. Po kontakte s vlhkou pôdou sa účinok stratí, chemicky sa okamžite neutralizuje. Neškodí semenám ihneď po výseve ani semenám s priamym kontaktom prípravku.

http://ix.sk/tv1RK

(Napríklad pupenec, pýr plazivý, praslička, to sú svine protištátne, americké, kapitalistické napelešené v záhone sľušných, ÚVKSČ stranou prevychovaných občanov, ktoré bežným rýľom nevyrazíš, ani ak vykopeš studňu po smere koreňa)

Musíš počkať po aplikácii rozstrekovačom v predpísanom pomere (daj radšej o 50% viac prípravku do 10l vody), než herbicíd zaberie a prenikne cugrunt do rastliny. Trvá to teraz pri mohutnej asimilácii asi tri týždne, než rastliny schradnú, zožltnú a uschnú. Potom rotavátoruj, ako divý. Ale nie skôr, lebo by sa herbicíd nedostal šťavami do hlbokých korienkov a po preoraní by sa zase ujali. Semená burín nezlikviduje, ako napríklad travex.

Nekupuj v žiadnom prípade cestou netu nepovolený Travex, Chlorečnan sodný (NaClO3), lebo ti sedem rokov po jeho aplikácii ani kukurica nevzíde, ani stromky nevzídu, ak aj, tak pokapú ak to preženieš s dávkou travexu.

https://sk.wikipedia.org/wiki/Chlore%C4%8Dnan_sodn%C3%BD

Ako zmes na výrobu výbušniny, nemám nič proti. Kupuj, zbastli v kuchyni nejakú rúrkovú.... nech má čo písať rubrika čiernej kroniky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny