Předmět Autor Datum
Jednoduchšie a lacnejšie pre teba bude, ak sem hodíš reálne, riadne osvetlené hd foto zosnímané zo v… nový
Nuda 15.05.2018 16:50
Nuda
OK dám na vaši radu a do konce týdne tady dám fotky detailů. Myslela jsem si, že lepší bude, když to… nový
Katy3 15.05.2018 22:53
Katy3
Hledal bych po sousedech a v hospodě večer u piva. nový
Cat 16.05.2018 19:39
Cat
S tímto si dovolím nesouhlasit.Můj tchán kdysi hledal elektrikáře a instalatéra v hospodě.....hliník… poslední
iconek 16.05.2018 21:34
iconek

Jednoduchšie a lacnejšie pre teba bude, ak sem hodíš reálne, riadne osvetlené hd foto zosnímané zo všetkých strán a uhlov pohľadu, (aj makro snímkami, ak ním disponuješ) pričom sa stručne vymačkneč, čo hodláš vykonať, aké úpravy a hlavne uveď svoj rozpočet s horným limitom na údržbu podľa plochy v m2.

Nemusí to byť celá chalupa s reliéfom krajiny, popisným číslom či LV.

Stačia neidentifikovateľné detaily skrytých problémov a ich opis.

Potom sa uvidí. Drevo je sviňa, žerie ho všakovaté svinstvo, je nutné hĺbkové morenie, povrchová úprava, riešiť vzlínavú vlhkosť, izoláciu apod.

OK dám na vaši radu a do konce týdne tady dám fotky detailů. Myslela jsem si, že lepší bude, když to někdo uvidí. Dneska sehnat někoho kdo jen nerýžuje prachy, ale nabídne levnější a účelné řešení, aby člověk hledal jak jehlu v kupce sena :-( Kdybych si tam pozvala firmu, tak mi nabídnou to nejdražší řešení, aby si vydělali.

S tímto si dovolím nesouhlasit.Můj tchán kdysi hledal elektrikáře a instalatéra v hospodě.....hliník s mědí pod jedním šroubkem ve svorkovnici, jedna zásuvka napájená kabelem 3x1,5 pro pokoj o rozloze 50 m2, loni málem vyhořel barák.
Instalatér byl trochu lepší, jen odpady trochu nezvládnul, třikrát spláchnou a mají hovnomel v koupelně.....odpadní roura do kanalizace o průměru 50 mm pro celej barák.....to je franto dobrý, dělá se to běžně :-) :beer:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru