Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zahradní drtič

Dobrý den,
sháním zahradní elektrický drtič (ne štěpkovač). Procházel jsem si recenze a tak nějak jsem zjistil, že i renomované značky jsou dost kritizované. Měl by mít tak +- 2,5 kW a aby zvládl i větve 35 mm, cena do 10 000. Zatím se mi jeví jako nejlepší Wolf-Garten SDL 2800 EVO případně Bosch AXT 25 D a kdybych slevil na výkonu tak BRILL 2300 LH no a konečně, mně značka známá jaký výrobce vrtaček RYOBI RSH 2845T. Co si myslíte?
Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Všetko je to založené na rýchlych obrátkach sekacích nožov (obvod, vnútorný priemer bubna, množstvo…
Nuda 04.05.2018 18:20
Nuda
Nechodím sem denně, ale přestanu úplně. Aby slovutný rádce do svého nesmyslného výplodu (popisuješ š…
Rce 04.05.2018 23:49
Rce
Ty mě lekáš! Odkdy je nuda slovutný? A kromě toho Tvé věci a články o kačeření jsou zábavné. Nevím,…
čumil_old 05.05.2018 21:15
čumil_old
Nevím, co jste si s ledníkem nebo jinými udělali dlouhodobě pohrdám nenávistnými důchodci. když se…
lední brtník 05.05.2018 22:59
lední brtník
Tady všichni rádcové skautíků a pionýrů pevně drží při sobě. Když si člověk dovolí kritizovat oprávn… poslední
Rce 06.05.2018 22:01
Rce
Tak teď už nevím vůbec, co je drtič a co štěpkovač. To co má zubatý váleček, co se tře o desku je dr… nový
PLV 06.05.2018 21:30
PLV

Všetko je to založené na rýchlych obrátkach sekacích nožov (obvod, vnútorný priemer bubna, množstvo nožov na hriadeli, ich uchytenie, poloha), ako, akým smerom sa nasekaný bordel vyfukuje z bubna, ale aj tiež, či jeho časť zostáva usadeného (nabitého) na vnútornom priestore bubna, ako vlhký, neupotrebený sajrajt.

Ak si vec neotestuješ, lebo je tisíce výrobcov, nemáš šajn.

Musel by som vidieť samotné nože, ich smerové zbrúsenie, "vrtuľové" naklonenie nožov, počet nožov, zakalenie pevnosti ocele nožov, či sú na pevno alebo sú uchytené na otočných kĺboch v prípade prudkého nárazu na tvrdý predmet, apod.

Je tu množstvo premenných faktorov zdatných akurát pre odborníka - strojára od fachu.

Zlatí komunisti, tí nemali problém, hodili vec do potoka, do jarku, olej, naftu komunisti vyliali s ruskou armijjou do jarku, na role.

Pozn.:
Zlaté, milované baktérie, nemať ich, tak je Zem plná naboptnaných výkalov, bordelu, hovien v priemere po obvode zemegule kdesi až po Mesiac, ak nie viac.

Nechodím sem denně, ale přestanu úplně. Aby slovutný rádce do svého nesmyslného výplodu (popisuješ štěpkovač, který tazatel výslovně něchtěl - drtič má dvě zubatá kola proti sobě, nože má štěpkovač) motal ještě komunisty, to už je na mne moc. Poradna klesá do horší žumpy, než Živě.

Ty mě lekáš! Odkdy je nuda slovutný?
A kromě toho Tvé věci a články o kačeření jsou zábavné.
Nevím, co jste si s ledníkem nebo jinými udělali a proč Ti říká sašo, když jsi, tuším, Ri....
Mohli byste udělat tichou dohodu typu: já ti nepůjdu na svatbu, ty mi nemusíš na pohřeb.

Nevím, co jste si s ledníkem nebo jinými udělali

dlouhodobě pohrdám nenávistnými důchodci. když se to zvrhne, je to degenerovaný odpad.
lidi, jejichž každý druhý příspěvek obsahuje pedofilní urážky nebo útoky na poradnu, považuju za hnůj a podle toho s nimi jednám.

původní komentář byl delší, ale kdo místo seznamu používá google nebo mozek, tuší co ta filmová replika znamená.
ta tichá dohoda je dobrá: jen zkus přemluvit toho vztahovačného frustráta.

Tady všichni rádcové skautíků a pionýrů pevně drží při sobě. Když si člověk dovolí kritizovat oprávněně kohokoliv ze zdejší suity Nedotknutelných, okamžitě se objeví po jejich boku celá kohorta pracovníků Poradny a hrdě bijící se v prsa pevně obhajují každého svého člena. Ano mladík lední, přesně podle propagandy, co se nyní učí ve školách: Důchodci jsou hajzlové, degenerovaný odpad, které je nutné vyhubit, aby nevyžírali zadarmo peníze, zvaná penze. Nemají právo volit, nakupovat, chodit k lákaři. Jediné co ḿají rychle udělat, je chcípnout a nezaclánět mladým a nezabírat místo na světě, v tramvaji, nebo ani v hrobě. Mladá generace je vychovávána k nenávisti ke všem důchodcům a nechápe, že jednou také budou také staří a jejich vlastní děti je budou posílat do Pelhřimova ke krematoriu, aby si zvykali. Jednou uvidí, jaké to je, když jim jejich vlastní díte řekne, táto, koukej chcípnout, jsi degenerovaný odpad.

PS: Ještě pilně pracuji, důchod mi dost dlouho nehrozí.

To čumil_old: Spíš se mi vybavuje verš z Bible: I pravil Pán: Cokoliv jste učinili nejmenšímu z mých bratří, mne jste učinili... Díky, ano, to píšu já a máš správně jméno.

Tak teď už nevím vůbec, co je drtič a co štěpkovač. To co má zubatý váleček, co se tře o desku je drtič nebo štěpkovač? A to co má nůž jak mixér je drtič nebo štěpkovač? A co je tedy výkonnější. Mám drtič se zubatým válečkem a opravdu, dříve než se něco nadrtí, vyroste na záhonku kedlub. :-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru