Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zahradní domek od polské firmy

Máme v úmyslu postavit na zahradě zahradní dřevěný domek na nářadí. Je to stavebnice, která se dá zakoupit v Baumaxu, OBI atd. Objevila jsem na netu polskou firmu, která tyto domky nabízí i s dopravou a montáží po přepočtu prakticky za měně než poloviční cenu. Mám ale obavy jestli není příliš riskantní jim zaplatit předem a jestli je kvalita v pořádku. Chtělo by to někoho kdo má s Poláky již zkušenost. Nevím na koho se obrátit. Nějakou firmu, která s nimi obchoduje? Ale jak ji najít? U nás je vžité, že polské zboží má horší kvalitu. Za radu předem děkuji.

Předmět Autor Datum
Baumax např. v Karlových Varech patří nějaké polské firmě. nový
nerady 18.04.2018 23:27
nerady
Polákům bych věřil víc než překupníkům v CZ. Před pár lety jsem objednával novou kuchyňskou linku do… nový
iconek 18.04.2018 23:54
iconek
jj, ja mam od polaku kotec a taky vsechno OK. Jiste, neni to zadna spickova kvalita - to bych za ty… nový
bahno 19.04.2018 14:36
bahno
Kecy v kleci. Úplně bez problému. Brali jsme od poláků plechové garáže jako sklad na stavbu a bohatě… nový
sHpy00n 19.04.2018 17:06
sHpy00n
Jméno firmy by prosím nebylo? poslední
Karel__ 20.04.2018 12:42
Karel__

Polákům bych věřil víc než překupníkům v CZ.
Před pár lety jsem objednával novou kuchyňskou linku do novostavby.Cena včetně montáže byla 40 tisíc korun.Stihli ji vyrobit dříve, přivezl ji kurýr z polska s tím že do dvou dní dorazí montážníci.Když ovšem viděl v novostavbě nedodělané podlahy a očividně do dvou dní nepoužitelné k montáži linky, někam do polska zavolal, odečetl z faktury 8 tisíc a že pan si smontuje sám zboží poředal.Zanedlouho příšel dobropis na práci kterou neprovedli a bylo hotovo.

Vůbec bych se Polákům nebránil. Zrovna se chystám kupovat nerezový nástavec na komín.V CZ 4500,- Kč, v Polsku 1600 včetně dopravy.Fotky stejné, výrobce stejný.......divné :-)

jj, ja mam od polaku kotec a taky vsechno OK. Jiste, neni to zadna spickova kvalita - to bych za ty prachy ani nepredpokladal - ale pomer cena/vykon velmi slusnej a jednani taky solidni. Inzerovany provedeni sice zrovna nemeli skladem, ale druhej den zavolal chlapik, jestli si tejden navic pockam, zmenime provedeni nebo chci odstoupit od smlouvy, proste normalni domluva. Sel bych do toho znova.

Kecy v kleci. Úplně bez problému. Brali jsme od poláků plechové garáže jako sklad na stavbu a bohatě postačily pro své účely. Kamarád prodává dveře, má v nabídce polské Porta Doors, německé Prüm a říká, že Porty sice na němce nemají, ale rozhodně jsou lepší než naše Sapeli či Solodoor, o CAG ani nemluvě.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru