Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde zařadit zpátečka a 5ka

Zzdravím,

chci se zeptat, zda-li mi někdo poradí s tím, proč mi nelze zařadit zpátečka a 5ka u Fiat Bravo MK II 1:9 Multijet (2008). Po výměně zadní brzdy došlo k úniku veškeré brzdové kapaliny, řazení šlo tedy velice ztuha, ale většinu rychlostí jsem nakonec "rozřadil" až právě na ty nacházející se po pravé straně. Došlo však k odvzdušnění brzd i spojky, takže řadit už lze plynule, ale opět pouze levá a střední strana, pravá strana, kde se nachází 5 a R nejde.

Děkuji za cenné rady.
Zdroj: https://www.poradte.cz/auto-moto/29940-nelze-zaradit-zpatecku-a-5ku.html

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jestli auto stálo týden na heveru, nakloněné na jednu stranu, tak se mohla hnout předovka v silentbl… nový
miran 13.04.2018 09:56
miran
Já to vím, je to rozbitý, to by chtělo dát do nějakého servisu, kde by tomu rozuměli. Vzpomněl jsem… poslední
Yarda 13.04.2018 10:32
Yarda

Jestli auto stálo týden na heveru, nakloněné na jednu stranu, tak se mohla hnout předovka v silentblocích a problém s řazením je na světě. Tomu by mohlo odpovídat i to, že už jsi nějaké rychlosti "rozřadil". Takže zvednout na velkém zvedáku celé auto a zkontrolovat uložení převodovky a chod táhel řazení - někde je ještě táhlo, někde jen lanka.

Já to vím, je to rozbitý, to by chtělo dát do nějakého servisu, kde by tomu rozuměli.
Vzpomněl jsem si na jednoho kolegu, něco se mu porouchalo na autě, myslel, že to opraví sám, ale nešlo mu to, tak zavolal do servisu, vylíčil co má za problém a co už se pokoušel dělat, odpověděli mu, ať už se v tom nehrabe, aby si zbytečně nezvyšoval cenu za opravu a přiveze jim to.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru