Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kompresor z ledničky

Pokud to nevezmou ve sběrném dvoře, je to šlendrián. Dal bych hned podnět na obecní úřad. To proto, že právě od toho, sběrné dvory jsou.
Na takový odpad nejsou běžné kontejnery, a nesmí se to dávat do popelnic. Tak kam s tím, pokud chceme a máme třídit odpad??
Právě od toho jsou sběrné dvory, kde se vytřídí netypický odpad. Například nebezpečný odpad, železný šrot, elektroodpad atd.
Nikde jsem se nesetkal s tím, že by byl nějaký předpis, že odpad musí být kompletní. Například budu mít k vyhození starý bicykl, bez jednoho kola. Musel bych ho k sešrotování vybavit chybějícím kolem?
Je fakt, že právě lednice, by měly být s neporušeným systémem, kvůli odbornému vypuštění chladiva. Ale to neznamená, že když už mám z nějakého důvodu samotný kompresor že ho nevezmou.
Alespoň u nás berou normálně i díly, například komponenty z počítačů, částečně vykuchanou televizi, spálený startér ze staré škodovky atd.
To jsem tam nedávno odvezl. Ale kdyby to nevzali, taky bych to nacpal do popelnice. Od toho ty poplatky za odpad platím.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny