Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Benzínová koloběžka

Dobrý večer včetně, mám benzínovou koloběžku dvourychlostní, předělaná dle vyhlášky na silnice 25 km hodině,a chci zvýšit rychlost na normální chod motoru, děkuji za odpověď Fuxová

Předmět Autor Datum
Smelo do toho, máš môj plný súhlas. Kolobežka so Śirónom na palube, vŕŕoong-zuiiic, zung. Apropo: Z…
Nuda 04.04.2018 06:05
Nuda
Kdysi něco takového prodávali v Kauflandu, na krabici bylo napsáno, že se nesmí používat na pozemníc…
Yarda 04.04.2018 07:50
Yarda
Jak sama píšeš: je předělaná dle vyhlášky. Vystavuješ se v lepším případě pokutě v horším neubržděni… poslední
Stefran 04.04.2018 09:04
Stefran

Smelo do toho, máš môj plný súhlas. Kolobežka so Śirónom na palube, vŕŕoong-zuiiic, zung.

Apropo: Zrejme bude rýchlosť limitovaná konštrukciou samotnej prevodovky, nie blokovaním vrchných, konštrukčných otáčok spaľovacieho, štvortaktného motora.

(Úpravou trysiek, leštením nasávacích a výfukových kanálov, pridaním dvojitého turba - biturbo kolobka s agregátom V12 na 100 oktánový benzín obohatený dusíkom).

Nepoznám "kolobku", iba nahlas konštatujem obmedzovanie rýchlosti spôsobom, aby do nej nezasahovali lúzeri predbiehajúci ma na diaľnici pri predpisovej 130km rýchlosti nejakými blbými kolobežkami.

Kdysi něco takového prodávali v Kauflandu, na krabici bylo napsáno, že se nesmí používat na pozemních komunikacích. Tak mne napadlo, že to asi smí jezdit jen po vodě nebo lítat vzduchem.
:-D:-D:-D:beer:

BTW: S takovým vehementem co ho každý předjede bych se neodvažoval na silnice. To bych si raději koupil motorku. Ale té paní bych klidně poradil, jak zvýšit výkon motoru, kdybych to věděl. Protože by to ten motor asi dlouho nevydržel a byl by od ní (od té koloběžky) pokoj.

https://www.novinky.cz/krimi/468022-v-karvine-zemrel-mlady-muz-na-bruslich.html

Jak sama píšeš: je předělaná dle vyhlášky. Vystavuješ se v lepším případě pokutě v horším neubržděni před nějakou překážkou. Bude tam "asi" nějaký omezovač výkonu. Jen jde o to jestli je nastaveni vratné nebo nevratné. Pomohl by typ koloběžky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru