Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Současný stav bojleru kontrola

ahoj, tak se mi naskytlo koupit od známého použitý bojler, je to tatramat 125l, používaný 3 roky.
Rozebral jsem ho a udělal několik fotek nádoby - ještě před vypláchnutím a dále stavu topného tělesa (po vyčištění). Nečistot tam bylo jinak celkem pomálu. Mohl by se někdo podívat na fotky a říct mi, jak se vám bojler jeví? Je v pořádku? Co těsnění příruby, je lepší vyměnit, nebo zatím mohu nechat stávající? Anoda je odebrána na různých místech asi tak víc než poloviny, radši taky vyměnit, nebo ještě chvilku vydrží? Pokud bych ji měnil, jak se dá vyměnit? Stačí ji nějak odšroubovat zespoda nebo jak?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Výhodná kúpa, za valuty? Za Tuzex-bony? Daj sem kúpnu sumu. Pozn.:Zostavíš, nahodíš anodovú tyč, vym… poslední
Nuda 18.03.2018 12:06
Nuda

Výhodná kúpa, za valuty? Za Tuzex-bony? Daj sem kúpnu sumu. Pozn.:Zostavíš, nahodíš anodovú tyč, vymeníš nové tesnenia a boiler začne po nahodení v zvare tiecť, just do nervov. Paráda, Main Gááát.

Človeče, bojlery sa nekupujú, ani zadarmo, ani za odvoz aj keby boli v záruke a nepoužité!!!!

Dnes dostaneš nový boiler s 24 mesačnou zárukou za pár šupov. Iba ho nahodíš, pripojíš na metalové hadice (Flexira xConnect System trubka nerez WR16 DN12) v prípade, ak už nesedí rozteč, výška apod., prípadne pripojíš na nerez trubky osadené fitingami: https://www.atria.sk/nerezove-potrubie-dn16/

Kupuj zásadne nejaké šunty typu el. bojlera Elíz apod. Ak začnú náhodou po piatich, siedmych rokoch tiecť vyhodíš pred chalupu cigáňom, objednáš si nový s bezplatným dovozom, až do huby, domov.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru