Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nefunkční mikrovlnka Sencor SMW8225

Píšeš, že na té řídící desce vidíš více relátek. Pokud je možno se dostat k jejich připojení cívek, zkus změřit, zda po navolení mikrovln a grilu, dostávají po stisku "strat" napětí. Je velice divné, že vše jinak funguje. Mohly by být vadné i kontakty relé. Ale je dost malý předpoklad, že by "odešla" současně relé pro obě funkce.
Spíše to odpovídá tomu, že opravdu nedochází k funkčnímu "vybuzení" koncových spinačů (těch relé), což by opravdu svědčilo o nějaký ten "demo mód".
A pokud se týče toho demo módu, pokud nikdo neporadí přímo, pak je možno zkoušet stisk různých tlačítek a jejich různé kombinace (současně). Někdy to tak, u některých zařízení bývá, že se to spouští tímto způsobem.
Najít manuál k té MV Whirpool, nebo jiné, která tento mód má, se mi nepodařilo. :-(
Já mám Daewoo a u té nic takového není.
Teď mě ještě napadlo. U té naší je možno nastavovat výkon MV v deseti stupních. Na displayi je to označeno symboly P1-P10 a nastavuje se to symbolem zesilování - trojúhelníčku položeného na delší základnu. Není možné, že by něco podobného nebylo i u Tebe a není zvolen nízký výkon, nebo tímto třeba nastaven i ten demo mód?
Ale zase to "neštymuje" s tím , že nejde i gril.:.(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny