Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem IP kamerový systém

Kable mozes tahat kludne 100m a kvalita bude taka ista. Analog ako uz spomenul TW je vsak nachylny na rusenie a nemusi ti pomoct ani najkvalitenjsi kabel. Zarusit analog, ci uz umyselne alebo neumyselne je pomerne jednoduche, kdezto digital zarusit nevies.
Hlavna nevyhoda analogu je, ze kamery su hlupe, odide ti NVR a cely system je kaput.
Pri IP ak ti odide NVR tak mozes prejst na sw riesenie, ktore zvacsa ponuka vyrobca kamier ak ich mas jednej znacky, ak nie tak pouzijes nieco univerzalne a keby ani to neslo tak kameru nastavis na ukladanie zaznamu na SD kartu, ci cez FTP alebo SMB na nejaky vzdialeny disk. Samozrejmostou, ze kamery su nadalej pristupne cez prehliadac, takze defacto nemas ziaden vypadok.
Z praxe mozem potvrdit, ze som nie raz riesil lacne cinske sety kupene napriklad v Metre, ked ma volali zakaznici, ze napr jedna z kamier prestala nahravat a bohuzial som s tym nepohol, pretoze sa mi nepodarilo chybu identifikovat. Takze potvrdzujem, ze ono je to dobre, ked to ide, ale ked sa tomu nieco stane vacsinou to znamena koniec celeho systemu. A to nespominam take lakocinky ako ked system na prvy krat nenabehol, alebo nesli nejake kamery hned po vybaleni, ci pomerne bezne do par mesiacov, rokov odchadzali snimacie chipy, takze obraz bol zrnity,tmavy a neskor aj CB a celkovo nepozeratelny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny