Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem IP kamerový systém

Předem díky za oba poučné příspěvky, které změnili moje požadavky. Jak jsem zjistil, tak Techage není žádné terno a je lepší se zajímat o jiné výrobce. Dobrý postřeh byl ten slot na jeden disk, případně dodávání 2 TB disku:

http://www.stardot.com/bandwidth-and-storage-calculator

Po zadání potřebných parametrů mi vyskočily nepěkné čísla...

Taky je prý lepší řešit raději analog než IP/HD-SDI v případě levnějších čínských kamer. Dost dobře jsou hodnocené kamery Dahua, kde je ale pravděpodobně omezení pouze na technologii HD-CVI, pak HIKvision, který zase nemá moc velký výběr HD analogových kamer. Ideální by bylo najít nějakého solidního výrobce, který nabízí AHD. Zdá se, že je nejjednodušší na zapojení, zvládne pro mě zcela dostatečných 1080P, je levný, systém je kompatibilní, moderní videorekordér toho umí víc, než budu kdy potřebovat.

Jinak k tomu 4K - on tam Techage nikde netvrdí, že ty kamery jsou 4K. Pouze to NVR umí zpracovat 4K, ale samotné kamery jsou myslím 1080P. Dodává zdroj 48V, ale počítá se s tím, že bude napájet pouze přiložené 4 kamery. Pokud bych chtěl další, je nezbytné do objednávky uvést, že chci silnější zdroj.

Ještě dotaz - jak se poznají dobře "osazené LEDky"?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny