Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem IP kamerový systém

Chybovat urcite budes, pretoze to co som videl na stranke je klasicky cinsky marketing.
Tie kamery nie su urcite 4k, to sa k ozajstnym 4k kameram obrazovo ani nepriblizuje a to mam este pocit, ze tie obrazky su vylepsovane vo photoshope.
Napajt 48V zdrojom 8 kamier je takmer nemozne, ale cinan to opat dokazal. Tvrdit, ze ich vyrobok funguje aj za hranicou 100m, dokonca az na 150m a kamera vyzaduje iba dodatocne napajanie...wau opat asi hackli tcp/ip a predbehli vsetkych vyrobcov, ktori ako debili dodavaju drahe extendery nad 100m. A konkurencia funguje len na 20m. Hm ja som taku este nevidel.
Tvrdit, ze ti H.265 spravi vyrazne lepsi obraz ako H.264 opat moze len cinan.
Dovolim si na zaklade mojich skusenosti aj spochybnut vykon NVR pri nasadeni 8x 4k kamier, pretoze samozrejme o procesore a ramke nic nepise, ale imho to to NVR zvladat nemoze. Navyse podpora len jedneho HDD...ved to ti naozaj aj pri pouziti H.265 tie kamery zaplnia za 1-2 dni.
Dalsia vec co mi udrela do oci su IR ledky, ktore su tam nasadene ako v lunaparku pricom obrazky z nocneho videnia su pre sitotu robene len na blizke ciele. Silne pochybujem, ze vedia ziarit dalej ako par m.
A este ma zaujala predpredajna a popredajna podpora vlavo od vyrobku. Pozeram, ze prei vyrobcu (alebo Ali?) pracuju same europske modelky a zaujimave, ze sa vyznaju aj v technike.
Inymi slovami, lahko podpriemerna 4k kamera s varifokalom stoji cca tolko co cely teno system, takze si to preber sam. Silne spochybnujem kvalitu kamier, kvalitu sw a samozrejm aj vykon NVR.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny