Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jeep Cherokee vypne motor po startu

Dobrý den, problém se mi objevil když se ve voze vybila baterie. Vrátil jsem nabitou baterii do vozu, motor nastartoval a cca za 2 vteřiny se vypnul (zkoušel jsem to opakovaně). Pak mne napadlo baterii na pár minut zase odpojit. Po opětovném zapojení vůz nastartoval, avšak nešel žádný měřák (palivo otáčky olej ..). Motor jsem tedy vypnul a pak se opět vrátil problém s vypnutím motoru cca 2 sekundy po startu. Prosím Vás o rady - určitě to bude nějaká maličkost a nechce se mi kvůli tomu nechat odtáhnout do servisu.

Předmět Autor Datum
Zapomněl jsem napsat, že motor je diesel. Žhavení svítí a kontrolka diagnostiky je zhasnutá.
Thomson 20.11.2017 08:23
Thomson
Tipujem, ze mas aktivovanu nejaku protizlodejsku srandu...bezne pri vybiti baterie (napr reset a uza…
fleg 20.11.2017 11:26
fleg
Váš příspěvek mne přivedl na myšlenku, že by skutečně mohla být aktivní nějaká ochrana proti krádeži…
Thomson 23.11.2017 07:19
Thomson
Co takhle servis?
martas38 23.11.2017 08:45
martas38
Servis teď zatím nechci. Proč bych asi jinak psal do poradny. Dokud nevyčerpám všechny možnosti, chc…
Thomson 23.11.2017 13:24
Thomson
To já nevím proč píšeš do poradny. Metodou pokus omyl vymlátíš baterku, případně zničíš něco jiného…
martas38 24.11.2017 02:05
martas38
Jen ten servis zkus ?. Na to sám nepřijdeš.Čeká tě kódová manipulace s klíčkem zapalování. Vím to je… poslední
Stefran 24.11.2017 12:44
Stefran

Tipujem, ze mas aktivovanu nejaku protizlodejsku srandu...bezne pri vybiti baterie (napr reset a uzamknutie radia a pod). Myslim, ze kamos ma nieco podobne na Forde a momentalne ma odpojenu celu stredovu konzolu kvoli tomu (vybijanie baterie a potom nemohol nastartovat).
Ma pravdu v tom, ze to bude nejaka malickost, takze zavolaj nejakemu servisakovi Jeepov.

Váš příspěvek mne přivedl na myšlenku, že by skutečně mohla být aktivní nějaká ochrana proti krádeži. Když jsem k auto přišel, tak jsem jej prvně otevíral pouze klíčem a nikoliv ovladačem (u tohoto modelu je klíč a ovladač zvlášť). Takže jsem vyzkoušel auto zamknout a odemknout ovladačem. Problém s vypnutím motoru přetrval, ale začal svítit palubní počítač. Palubní počítač má tlačítko reset, které je potřeba držet cca 10 sekund. Po vyresetování se ukázala další pro mne záhada - naskočili měřáky jako je napětí, venkovní teplota atd. avšak nešla kontrolka žhavení. Zkoušel jsem nastartovat, jestli to není pouze kontrolkou. Bohužel teď se motor točí a nestartuje, takže žhavení asi nejde. Další co si neumím vysvětlit je, že ukazuje pořád prázdnou nádrž. Je to nemožné, když jsem přijel byla tam půlka a pro jistotu jsem nalil asi 10l z kanystru. Neumím si to vysvětlit, ale rád bych jeepečka na víkend. děkuji za případné rady

To já nevím proč píšeš do poradny. Metodou pokus omyl vymlátíš baterku, případně zničíš něco jiného v autě. Já když mám problém s károu, dám ji do servisu. Máš kabel, adaptér, software pro připojení notebooku k řídící jednotce? Tam nejspíš zjistíš co autu je.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru