Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak dostat teplo do spodní části místnosti

šlepotajúci, nežný, hladkajúci vánok vychádzajúci z pomalootáčkového stropného ventilátora, zároveň elegantne slúžiaceho, ako sofistikovaný luster.

Pôsobenie, opis, výuka:
Ventilátor reverzným pohonom nasáva teplý vzduch smerom do hora, od stropu tlačí zohriaty luft pod stropom po obvodovom murive útulnej komnaty smerom dolu k zmrznutým haxniam geriatrov. Týmto efektom reverzného chodu nevzniká nepríjemný prievan z vrtule vanúcej vzduch rovno do papule, teda nehrozí ti tzv. "krivá huba". "Křivá huba", ten známy CZ boľševický zlodej, už chcípol?

Hľa, link, len si vybrať:
https://www.google.sk/search?q=stropn%C3%BD+ventil%C3%A1tor&client=firefox-b&dcr=0&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjl0Kq-ncLXAhUGSRoKHebCCl0QsAQIfA&biw=1104&bih=621&dpr=1.3

Som ti našiel jeden lacný, prepínací s oboma chodmi, tam aj onam, na zimu a fukar do papule v sparnom lete.
https://ventilatory.heureka.sk/klarstein-spin-doctor/specifikace/#section

Ak si čipera, čórni zo stropu vetrák niekde v ambulancii, napr. u zubára, tam ich majú dostatok, sú dostať úplne zadarmo. Dones si štafle lakované na žlto, nahoď vyžehlené firemné monterky s vyšitým emblémom na chrbte, v pravej ruke bedňu s homologovaným vercajkom a na pravé poludnie začni od-inštalovať s pohvizdovaním nejakej známej relaxy melódie renomovaného majstra z odboru vetrákológov.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny