Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem STK

STK Lednice.. okres Breclav, zdravim :) pokud to nekdo cte, preju krasny den

volam 3 dny dopredu - "muzu se objednat?" "my se neobjednavame, nechodi sem tolik lidi, je bezna fronta.." ok..

poprve a naposledy.. prijel hned po poledni pauze.. postavil jsem se k emisim na 15 minut, nikde nikdo, tak jsem to vzdal a sel do kancelare do fronty.. po pul hodine ve fronte "vy ale stojite ve spatne fronte, musite mit emise nejdrive".. u emisi mezitim stali 4 lidi.. nevadi.. za +- 2,5 hodiny jsem se dostal na radu :) vrchol byl, kdyz tam vjel traktor, zatahl dvere, po 30minutach se vrata zvedly a pan se pta "mam to hotove?" "ne, ja nemam cas, resim neco jineho"

po emisich jsem se postavil do te fronty v kanclu, kde jsem byl na zacatku.. pani jesm zaplatil poplatek za emise i za STK (coz byla velka chyba, jinak bych je uz davno poslal do prdele a jel na druhy den jinam)

po zhruba hodine cekani ke mne prisel technik a rika.. "ja vam do toho nechci mluvit, ale ty poklice musi dolu" "coze? vzdyt jsou pod sroubama.. nikdy jsem je nemusel sundavat" "my musime zkontrolovat velikost disku podle TP" "proc? vsak snad vidite velikost gumy, ne?" "ano, ale musime i disk.. "

takze jsem jako kkt po zhruba 3 hodinach na slunku (asi 30 ve stinu bylo) bez niceho k jidlu a piti sundaval rucne poklice ze vsech kol..

na kontrolu jsem se dostal za zhruba 5 hodin od zacatku cekani.. prubeh jsem psal vyse

vysledek byl - strzena gumicka zadniho sterace (nj, moje chyba), pak mel nejake kecy na svitici kontrolku ESP (ktera se rozne asi 1x za 1000km a musela se svina roznout kdyz jsme pojizdeli) a pak se mu nelibilo, ze mam jedno svetlo poskrabane (180t km) a druhe nove (potkal jsem pred 3 mesici srnu).. "a to vam kde delali? ze ani neseridili zarovky".. jako bych za to mohl.. jo a jeste se mu nelibila rez u cepu zadniho sterace.. u 8 let stareho auta, ktere nikdy nestalo v garazi a nerezne nikde jinde, jenom na tom 1cm ctverecnim..

"lekarnicku mate?" vlezl jsem do kufru, zasral si ruce od poklic, pronesl par sprostych slov "nenadavejte, nadavat bych mohl ja, za to v jakem stavu je auto"

naposledy.. priste jedine Pohorelice.. radsi o kousek dale, ale s objednanim

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny