Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bezdotykový koš ECG BK42

Máme v kuchyni bezdotykový odpadkový koš BK42
[25925.jpg]
Asi půl roku celkem fungoval, pak začal různě zlobit, už jsem zkoušel polaborovat se střídavým výsledkem, i baterky jsem různě měnil. V poslední době koš otevíral víko, ale nezavíral, dnes přestal fungovat senzor. Tak než zase začnu šroubovat šroubky, a že je jich tam požehnaně, chci se zeptat, jestli s tímhle košem nemá někdo zkušenost, jak jej opravit.
Asi začnu věřit na existenci kurvítek.

Po své zkušenosti nedoporučuji pořízení tohoto koše (snad už ani není k sehnání) a chci se zeptat, zda s podobným košem, ale jiného typu, nemá někdo lepší zkušenosti, případně kde se dá koupit. Po elektrách tenhle sortiment, aspoň jak se dívám není moc k vidění.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den, mě vydržel cca 4 roky, pak jsem ho rozebral a zjistil, že jak je ten hřebenový převod, ta… poslední
Mejdlo 08.02.2019 12:32
Mejdlo

Dobrý den, mě vydržel cca 4 roky, pak jsem ho rozebral a zjistil, že jak je ten hřebenový převod, tak se tam pod něj cpal bordel a ten to brzdil. A ještě k tý elektronice, to čidlo s knoflíkama je pod slabou folií a ta se promačká, vzniknou tam díry, přez ketré se dostanou různe tekutiny a ten tišťák byl zoxidovaný, tak jsem ho lihem vyčistil a přez knofliky nalepil novou transparentní folii a maká do ted.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru