Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den, řešil jsem to před rokem a po prohlídce všech prodávaných grilů -krbů, jsem ho nakonec po…
Radekkkk 21.06.2017 13:14
Radekkkk
Jako maso uzeny na bukovym dreve - tomu verim, ze je to fakt dobry:-). Ostatne jako udirnu si podobn…
bahno 21.06.2017 13:55
bahno
Je pravda ta, že osobně upřednostňuji grilování na kameni, kde v podstatě plamen nepřijde do kontakt… nový
Radekkkk 22.06.2017 15:09
Radekkkk
Ten první, ač má ten druhý zajímavou barvu... poslední
satirano 27.06.2017 15:10
satirano

Dobrý den, řešil jsem to před rokem a po prohlídce všech prodávaných grilů -krbů, jsem ho nakonec postavil sám. Udělal jsem to, že to může sloužit i jako udírna a spokojenost. Pro Nuda- používám bukové třísky a není problém. Proto nesdílím váš názor že dřevo je špatná cesta. (četl jsem však více Vašich příspěvků a často se vyjadřujete o tom, o čem zjevně nic nevíte)

Jako maso uzeny na bukovym dreve - tomu verim, ze je to fakt dobry:-). Ostatne jako udirnu si podobny zarizeni dovedu predstavit velmi dobre.
Ale jako gril... ne fakt to neni ono. Na grilovani potrebuju zar a plameny jsou spatne. Nad plamenama se da opejkat - prase, kure, atd., ale grilovani nad nima je nahouby. Kdyz griluju na uhli, mam po ruce rosicku, abych hasil pripadny plameny - jenze nad drevem to nejde a plameny mi nici stejk, rybu nebo treba burger.

Je pravda ta, že osobně upřednostňuji grilování na kameni, kde v podstatě plamen nepřijde do kontaktu s masem. Od roštu jsem upustil,maso mi i na uhlí přišlo vysušené. Ještě se chci omluvit, že jsem nepříliš dobře zareagoval v předešlém příspěvku na Vaši adresu. Nevím proč jsem zamenil bahno- nuda. A příspěvky nuda jsou někdy opravdu...... Po odeslání to již nešlo stornovat. Díky

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru