Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zahradní vodárna

Este by som dodal ze tie tlakove jednotky samozrejme ide namontovat aj bez expanznej nadoby, roky to tak robim pri zavlazovacich sytemoch do zahrad , ale pokial su mensie odbery (napriklad dopustanie WC, umyvanie ruk atd.) je dobre pouzit bud tlakovu jednotku s malou expanzkou (Brio MT Tank a podobne) alebo priamo zapojit malu expanzku. Na polievanie zahrad, kde su vacsie odbery, to ale netreba. Samozrejme ako bolo spomenute system musi byt uplne tesny, bez akychkolvek unikov. Sam som si na zahradu namontoval kombinaciu nasavacie cerpadlo + Brio MT 2000 (bez expanzky) s vyvodom do kuchyne a na polievanie zahrady. Cerpadlo spina uplne normalne vtedy ked potrebujem, ziadne cate spinanie a podobne veci. Proste to robi presne to, co to robit ma. Jedina vynimka je naozaj maly prietok v kuchyni, kedy by sa mala expanzka nadobka hodila, ako som pisal vysie. Vtedy mi vypina/zapina, kedze odber je maly. Staci otvorit kohutik viac a je po probleme.

Osobne by som skor pouzil ponorny automat, s tlakovou jednotkou vnutri. Na to staci napojit uz len hadicu s kohutikom a netreba riesit absolutne nic okrem napajania.

Teraz je velky vyber zariadeni, casy ked jedinou moznostou bola expanzka s tlakovym spinacom su nastastie davno prec. Uplne top riesenim su tlakove jednotky s frekvencnym menicom, ale zatial zial aj za top ceny :).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny