Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Autodráhy Carrera

Ahoj,

vybírám autodráhu. Zaujaly mně ty digital, kdy může závodit více autíček v jedné dráze a můžou také měnit dráhy. To je hezké, ovšem je to vůbec přínosem?

Pokud si to přestavuji správně (i podle nakoukaných videí z Youtube) tak pokud ten, co bude začínat první nebo první pojede, tak ho stejně nemá nikdo šanci předjet, protože si bude volit nejkratší dráhu. Jak ho může někdo předjet, když musí jet za ním? Ok změním dráhu, ale autíčka jedou oba stejně rychle, takže ho stejně nepředjedu. Takže se mi zdá, že to je funkce k ničemu. Předjedu jej jenom když udělá chybu a vypadne z trati. Ale to si nemusím kupovat digital, stačí analog. Mám obavy, že kdybychom si s kamarády koupili digital a šest autíček a naučili se jezdit, tak prostě ten, kdo začne jezdit jako první, už první dojede i do cíle, protože ho nikdo nemá šanci předjet, protože bude muset jezdit za ním. To jsou ale závody o ničem, takže nepoužitelné.

Jedině mně napadá, že by se muselo na předek autíčka přidělat nějaký mechanismus, který by zajistil, že pokud bude jezdec před ním dojet, tak ho ten vzadu vyhodí z trati nebo třeba musí projet za trest boxem, prostě aby se ten rychlejší vzadu co nemá šanci dostat se před autíčko před sebou, tak aby se tam dostat mohl.

Takže si myslím, že pořád je nutno mít tolik drah, kolik je závodníků. Nebo se pletu a je to nějak ošetřeno, aby se ti vzadu mohli nějak dostat před vedoucího jezdce? Díky.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny