Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Auto ráno nenaštartovalo

Ak do roboty, potom si kup namiesto toho tvojho šrotoviska od prvojazdeného majiteľa vo výbornom stave peknú, maľovanú, garážovanú Š.Favorit 136 s STK do 2019r. za sumu 200€, do ktorej práskni novú 80Ah/12V baterku, teda aká sa rozmerovo maximálne vlezie do kastlíka (netuším aká kapacita sa tam dá nacpať, aby si ešte zabuchol kapotu) a garantujem ti, že budeš nakopávať aj pri -60°C na jedno pretočenie štartérom aj pri spustených tlmených, rádiu na plné gule, vetráku na piaty stupeň, odmrazovanie okien a pri zasunutom el. zapaľovači na pripálenie hadžvana.

A, ak vymeníš v prevodovke olej za SAE 75w90 (najprv prevodovku po vypustení kolomaže zn.: PP Hypoil 80, prepláchni 4l čistým benzínom), potom spotreba pri správnom nastavení predzápalu s doladením rozdeľovačom v komínku podľa sluchu (tu nepotrebuješ ani PAL test) a znížením bohatosti zmesi na karbesi, bude tiež výborná. Určite neprekročíš hranicu cca 6l na 100km pri trtkošení sa "po dvore, okolo chalupy" ani na celoročnom obutí zimných gúm. Pri obutých žiletkách o rozmeroch 145/13, úfam bude spotreba aj menej.

Tieto diesel patria do lokomotív, tankerov, ťahačov, autobusov, "diesel-šalinoelektričiek" len nie do osobákov na bežnú po-po-ponániu (jazdenie) zopár kilákov pre chleba a rohlíky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny