Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Felicia 1,3MPI Elektroinštalácia

Dobrý deň!
Otázka pre tých ktorý sa vyznajú v auto elektroinštalácii Felicii: Kde by sa dalo nájsť v motorovom priestory 12V po otočení štartovacieho kľúča ? Ide konkrétne o zapojenie denného LED svetla. Popr ako vyriešiť aby to zaplo po naštartovania motoru a zhaslo po vypnutie motoru. Do poistkovej skrini motať nebudem, tak potom auto radšej zoberiem do servisu a nech to auto elektrikár zapojí.
Za pomoc vopred ďakujem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zhodnotenie, tunenie Škodovky. Nie je škoda chechtákov? Však tieto dodatočné LED riešenia spôsobu al… poslední
Nuda 05.02.2018 07:56
Nuda

Zhodnotenie, tunenie Škodovky. Nie je škoda chechtákov? Však tieto dodatočné LED riešenia spôsobu ala "Vianočného stromčeka" na koncepčne starších vozidlách, nemajú absolútne žiaden význam, zmysel, ani opodstatnenie. Kto je slepý, ten do teba napasuje na parkovisku pri stojacom vozidle či budeš svietiť alebo trblietavo blikať, ako cigánsky kolotoč.

Skôr sa zameraj na tlmené, nech nezramuješ nejakú divinu z lesa, "bo taký vybehnuvší kanec, z auta zostane na šrot ranec".

Fabia/Felda/Fávo znesie 130W vlákno H4 na klopené stretávačky, lebo má veľkú parabolu, uchladí žiarovku aj s prívodnou kabelážou http://eshop.renovak.cz/halogenova-zarovka-jagan-h4-130w-p43t

Hlavne ťa nikto nebude buzerovať lebo pri riadne zoštelovaných sklonoch reflektorov nikoho neoslepuješ, farba kužela je bežná farbe 2.700°K volframu H4, teda žiadne modré 5.000°K; xenóny, led apod.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru