Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem čím ošetříte orezlé trubky výfuku po zimě

Prudič, železný výfuk ti vždy, ale vždy zrezne skôr z vnútornej strany než od soli z exteriéru aj keby sa solilo 12-mesiacov v roku nonstop. Dokonca, aj keby bol výfuk zvnútra pozinkovaný a poplastovaný. Capišto italiáno? Kaine šanc. Jedine antikoro alebo materiál, 8mm hrubostenné železné trubky.

Ošetruj radšej v lete suchý podvozok a ak chceš múúdru radu pre svojho milovaného tátoša s ktorým si uzatvoril celoživotné partnerstvo "až do smrti", radu, s ktorou mám osobne dobré skúsenosti ešte z čias blahobytného socíka "zlatých komunistov", pritom máš k tomu vhodné podmienky plus nejakú striekaciu pištoľ (stačí lacná elektromagnetická, vibračná 50Hz s ohybnou koncovkou trysky), tak na ošetrenie podvozku, dutých nosníkov a blatníkov nad kolesami, použi klasický asfaltový penetrák zn. Alp riedený acetónom C6000. Stačí nastriekať v dvoch vrstvách v časovom rozhraní cca 20 min.
https://www.dek.cz/obrazky/-902004100.jpg

Musíš si tento nástrek robiť sám odetý v starej bunde, v rukaviciach, nasadenými brýlami a kapucni, (ako brutálny kukláč v zásahu proti SVK extrémistom sediac maskovaný za PC mašinou v kancli), lebo čierny, asfaltový bordel nedáš zo seba dole ani z podlahy pod vozidlom. Garantujem ti zaručený úspech v trvaní počas celej živostnosti takto zospodu ošetreného vozidla. Jedna z mojich predaných škodoviek jazdí bez korózie dodnes, dnes má takmer 40 rokov. Nového majiteľa poznám, nevie si predmetné ošetrenie podvozku vynachváliť. Dutiny stačia Tectylom ML, ten nesmrdí ako Rezistin ML, i keď oba sú výborné, vzlínajú po plechoch či stĺpikoch až po strechu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny