Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak si poradit s plisni v zateplenem panelaku?

Zdar,

vysvetlim situaci:

Pred cca. 7 lety zateplila firma panelak, nejdriv teklo strechou lidem v poslednim patre, jak to udelali blbe, s firmou probehl nejakej soud, protoze se k naprave nemeli, pak jina firma strechu predelala a od te doby uz nezateka.

Jenze sousedi z posledniho patra co maji okna na sever, tak se jim od te doby kdy se zateplilo dela v pokoji na severni zdi plisen. Steny maji nahozene, zadna tapeta. Pouzili ruzne prostredky k odstranovani plisni, shodili na te zdi i tu "omitku" a vystukovali to znova. Plisen je tam zase a je to az tak, ze od plisne chytne i zadni stena skrine, ktera je i trochu odsunuta od zdi, neda se v panelaku to odsunout pul metru, neni prostor. Rikala sousedka, ze i hodne vetraji, v zime maji porad pustene topeni a vetraji a plisen na chvili mirne ustoupi, ale pak se objevi znova. Treba je blby, ze se jim od te doby i hodne rosi okna.

Nevi si s tim rady.

Ptal jsem se na to jednoho znameho stavare a ten tvrdil, ze je spatne prilepene zatepleni a ze bez predelani zatepleni se s tim nic neda. Jenze jak rikam, firma co zateplovala je davno pryc a predelavani zatepleni kvuli jedne partaji v poslednim patre na jedne stene, to SVJ nepripusti kvuli penezum co by to stalo.

Nevedel by nahodou nekdo jeste neco, co by jim mohlo pomoci?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny