Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stolní vrtačka z Lidlu - má to cenu kupovat?

Kecas blbosti, vsetko je o cene vs vykon.
Ked sme zacinali kupili sme neznackove buracie kladivo....do 4 rokov sa porucalo, ale vyburalo toho tolko, ze si na seba zarobilo viackratt. Keby sme vtedy kupil 3x drahsie znackove nic tym neziskame a neverim, zeby sme tym nieco ziskali s pouzitim toho 3-4x drahsieho.
Naradie z Lidla pouzivam v praci bezne, hlavnu aku, doma okolo domu aj tie elektricke a poviem ti, ze moja skutkovacka vydrzala uz niekolko 3-4m padov na beton a stale bezi (ma uz cez 4 roky). Dokonca aj bateria este prekvapivo drzi.
Vrtacku mam Makitu, ale to len preto, ze viem aky ma priklep, pretoze som s rovnakou pozicanou zacinal a pri vrtani do betonu je priklep dost dolezity, pri vrtackach proste rad vsadzam na istotu.
Vypilovacku mam z Tesca a popilila uz toho pomerne dost.
Naproti tomu retazovu pilu som mal nejaky neznackovy lowend a oproti mojej Makite je to nebe a dudy.
Proste nie vzdy a vsade je nutna znacka a ako pisal JaFi u Lidla a Tesca mas tu vyhodu, ze ked sa nieco pokazi vratia prachy a nepytaju sa na blbosti. Zrovna Parkside ma vacsinu veci uplne vhodnu na domace aj profi pouzitie.
Stolna vrtacka od Parksidu je jedna z mala veci, ktora vsak vhodna moc nie je vdaka svojmu prevedeniu, ktore bolo kritizovane pomerne velkym poctom uzivatelov.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny