Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem slabý výkon LiIon akumulátoru u vrtačky

No kolego vy jste mě potěšil ani nevíte jak! Nejdříve jsem zde byl rád, že mě jiný kolega "navedl" na možnou závadu, já celý natěšený jsem si už objednal článek a pak se strhla taková lavina jak je to nemožné až nebezpečné, že jsem až dostal strach (dělám si legraci), článek každopádně vyměním!
Nechci to zlehčovat, ale chvílemi mi to připadalo, jak by se zde sešli dva majitelé renovačních firem na akumulátory, proto jsem raději už nereagoval. Já vím, že byly problémy s "bouchajicími" Li-Ion akumulátory u mobilu Samsung, ale tam to bylo tím, že snad šidili samotné články kvůli výkonu, váhy a rozměrům.
Každopádně díky, že jste mi rozptýlil těmi posledními příspěvky navozené obavy! Vyzkouším a dám vědět.
Já s NiCd akumulátory jsem to dělal zrovna tak. Odešel "pak", rozebral jsem to, vadné vyhodil, dobré uložil. Když se mi těch dobrých nazbíralo, dal jsem je dohromady a ještě dlouho sloužily. U těch Li-Ion jsme měl obavy spíše z toho nabíjeni a s životností, tam by tuším nějaké problémy mohly být!

Jinak nijak nesnižuji příspěvky a děkuji za všechny, každý názor je dobrý a já všem za ně děkuji (a třeba si i časem řeknu "já vůl, proč jsem neposlechl varování!), ale snad né, snad ty Li-Ion zas nejsou až takový problém. No a že to nebude originál, to mi je jasné, ale dávat 1400kč za celý akumulátor, nebo 250kč za jeden článek, to už je rozdíl.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny