Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kdy použít poloautomatické vymražení lednice?

Chceme zprovoznit po delší době lednici Whirlpool více jak 20let 134cm vysoká, v horní části je mrazáček s vyklápěcími dvířky. Na prave straně je osvětlení a v něm zabudované tlačítko které má funkci poloautomatického vymražení.Nemohu najít návod (ani nevím Typ)abych zjistil kdy a jak zmíněné tlačítko použít. Snad se tu někdo najde a vlastní ji, či má zkušenost s touto funkci.Díky za případnou radu.
flodur.

Předmět Autor Datum
Prostě se to tlačítko zmáčne,ono to vypne chlazení a po rozmražení to zase termostat zapne a čudlík… poslední
Karel04 06.01.2017 11:26
Karel04

Prostě se to tlačítko zmáčne,ono to vypne chlazení a po rozmražení to zase termostat zapne a čudlík vyskočí.Já bych se na to ale vykašlal,trvá to dlouho a stejně v mrazáčku zůstane plno vody a vlhka a znovu to namrzá.Mnohem rychlejší je lednici vypnout,potraviny vynést na mráz nebo zabalit do deky,do mrazáčku strčit hrnec s vařící vodou a za chvilku začnou odpadávat kusy ledu a zbytek skape.Případně měnit tu vodu za horkou.Pak se vše vytře dosucha,potraviny v sáčcích nebo krabičkách taky otřít(on ten led nebo jinovatka na nich zatím trochu povolí) a máte to úplně čisté a suché a na pár měsíců pokoj.
Pozor,ať to tlačítko nezmáčknete omylem,jinak vám to vyteče i nechtěně.Podle konstrukce jde ale většinou hned vytáhnout zpět nějakým hrotem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru