Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem hadicová vodováha

Dobrý den,píšete,že jste namíchal nemrznoucí směs do šlaufky.To múže být celý zádrhel,máte špatně promíseno a médium má nestejnou hustotu a těžší směs vytlačuje tu lehčí nestejnoměrně.Dle mého názoru,když už nemrznoučku,tak kupte tu do ostřikovačů,po měření ji slejete a spotřebujete v autě.
Pokud při měření dodržujete pravidlo,obě zátky povolené,ale né jen povolené,ale také průchozí otvůrek pro vzduch,vím,že se nám na stavbě párkráte přicpávala a dělal to nepatrná šponka plastu na závitu zátky,která se přemisťovala a naváděla nás k hloupostem,ale na kratších vzdálenostech normální řemeslník hned zjistí,že něco není OK.
Některé věci není ani třeba měřit,vím,že mám okna ve váze,tak podle nich zkouknu další a musí to sedět.Takové sloupky na plot,podle domu v dáli,který je správně postaven,sedí na zkouknutí jako prd..l na hrnec.
Pokud máte ty zátky OK,tak je to opravdu rozdílnou vahou špatně rozmíchané kapaliny na kterou působí z obou stran atmosferický tlak a ta těžší vytlačuje tu lehčí.
Jinak,co zde píše pár neználků o této metodě,že je špatná a nepřesná,tak jsou hodně vedle.
Na základě podobného principu byly v dávnověku stavěny gigantické stavby s obrovskou přesností,jen párkráte se vloudila chybička na základě rychlého nestejného odpařování vody v teplých krajinách.Stavba byla odměřována od vodní hladiny příkopu,který byl jako prvotní před stavbou vytvořen,hlavně se jednalo o pyramidy.
Takže šlaufku nepovažujte jako nějaký přihlouplý vynález,kterému se nedá věřit.
Vše je ve vašich rukách a hlavě.:-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny