Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pračka Indesit IWSE4125 - výměna ložiska

Ta "posratá ložiska" jsou jedním z nejčastěji vyměňovaných dílů snad u všech strojů, kde se něco otáčí. Schválně zeptejte se v autoservise, jakou předpokládají životnost pro "fest najtrvalejší HW" jako je ložisko v náboji kola(zvláště když ho místo promazání dle vás poserou) a jakou třeba pro tak "subtilní a chatrný HW" jako je disk nebo šrouby disku. Nezapomeňte se pak podělit o ten "objev".
Ono totiž to ložisko v pračce skutečně pracuje v dost ztížených podmínkách, jak správně píšete. Tím ovšem netvrdím, že výrobci neosazují záměrně své výrobky na klíčových místech nedostatečně dimenzovanými a nekvalitními díly, včetně ložisek a těsnění.

ALE, odkazovaná firma nabízí výměnu ložiska za 1200,- vč. dopravy, se zárukou 5 let. Jste schopen dodat tazateli vámi doporučovanou novou pračku za tyto peníze a dát mu k tomu pětiletou záruku na ložisko? Ano nebo ne?

P.S. Pokud to ložisko bylo zaplaveno a jsou v něm nějaké sedimenty, už mu nepomúže ani svěcená voda, protože pracovalo za havarijních podmínek. Nemluvě o tom, že při ceně ložiska ani nemá smysl uvažovat o jeho záchraně.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny