Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nový Superb III

Ja jsem i chtěl po 15 k km, uz kvuli šílené spotřebě Supa III oproti technicaku, ale LeasePlan to nepovoluje :-/ ... u svého vlastního auta bych to určitě udělal, stejne tak, jako bych pak po 60 k km nechal vymenit olej v DSG prevodovce (toho se toto auto rovněž ze stejného důvodu asi nedočká) ... na druhou stranu odjel jsem uz určitě dobrých 10 skodovek (měníme po 130-160 k km, operativní leasing, ted uz najezdim sotva 30 k km ročně) a s motorem nebo převodovkou problem nikdy nebyl, to je fakt. Problémy byly jen s lambda sondou u benzíňáků a pak s vymýšlející si elektronikou u dieselů i benzínů, vždy stačil jen reset řídící jednotky)

Stejne ale furt s nostalgií vzpomínám na předchozího Supa II, kterého jsem zajel v podstatě jen na dálnici Praha-Blava během necelého pulroku na 30 tisíc km a jezdil za méně, nez udával technicak (šlo za 4.3 l/100 km, 5.2 při 130 km/h a 5.8 při 180 km/h, což měla byt dle technicaku kombi spotřeba).
Tahle nová sragora ma mít kombi spotřebu nedosazitelnych 4.6 l/100 km, ja jezdím za 6.2 l/100 km, pravda město dela hodně. Při 90 km/h jsem na nějakých 5.8 l/100 km. Snad si to sedne/klesne s výměnou oleje a filtru po 30 k km...
Přijde mi, ze ta auta jsou za poslední roky čím dal horší :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny