Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kolaudace novostavby, pitná voda a její rozbor.

Zdar všem přítomným rádcům.
Včera jsme byli na SÚ ohledně pár dotazů na kolaudaci.Jasný, chodníček vysypaný štěrkem (přece si nebudeme tahat bahno do domu, když nám paní z úřadu bude asi jezdit každý večer vytírat chodbu) a další dotaz na mě zněl: Vy máte studnu, že jo? Já že ano.No tak to potřebujete mít proveden rozbor vody.Já na to proč? Jsme připojeni na stávající studnu tchána ( dostali jsme zdarma zahradu a jeho studna je kousek, tak proč kopat novou).Já na to, že ze studny se pije voda 100 let a nikdy s vodou problém neby. No, milý pane, a jak si budete vařit bez pitné vody? Já na to že pitná je a pokud by byl problém, koupím si denně balenou z obchodu.
No a to si ji budete tahat věčně z obchodu? Já na to že jo..... No debata o hovně, nakonec jsem bouchnul dveřmi a odešel.Dva tisíce prostě za nesmyslný požadavek platit nechci už z principu.

Dotaz: existuje ve stavebním zákonu podmínka "pitné" vody? I v paneláku se používá třeba teplá užitková voda, lidi si občas loknou ve sprše, čistí si zuby vlažnou vodou......

V obci jsme jediná parcela bez upravené vody tzn.obec na nás sere a vodu nám přitáhnout nechce.Já milion za přípojku ( vyčísleno VEOLII) platit nebudu.

Díky za každou informaci.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny