Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kultivator vyber

Vyplati se kdyz je ted v moudfildu v akci kultivator ms 07 premyslim ze bych dokoupil i prislusenstvi pluh hrobkovac brany ale nasel jsem podobny stroj hecht 7100 ma s ním nekdo zkusenosti ? cenove je levnejsí ale v popisech pišou nade in china tak se bojim o kvalitu nebo je lepši vzit vari z mf. ?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Osobně bych šel do Vari (osobní kladné zkušenosti už víc jak 20let), ale záleží na tom, jakou plochu…
Machr55 18.08.2016 07:41
Machr55
Pokud se rozhodnete pro nějaký levný, tak pozor na jednu věc. Většinou nemají zpátečku. Pokud máte n… poslední
lupkovic 18.08.2016 17:58
lupkovic

Osobně bych šel do Vari (osobní kladné zkušenosti už víc jak 20let), ale záleží na tom, jakou plochu budete obdělávat. Jestli se jedná o pár záhonků na zeleninu, stačil by možná i ten Hecht; jestli ale plánujete obdělávat větší plochu (pěstovat třeba brambory), pak bych raději volil Vari či MS07.

Pokud se rozhodnete pro nějaký levný, tak pozor na jednu věc. Většinou nemají zpátečku. Pokud máte na začátku záhonu i na konci volné místo (kde se otočíte), tak to ani moc nevadí. Pokud ale máte záhon někde v rohu oplocení, nebo kolem stromů, je to dost problém! Dojedete do rohu a jak z něho ven? Pokud máte silného kolegu, nadzvednete / přenesete / otočíte, pokud jste sám musíte rvát násilím a samozřejmě si shrnujete hlínu (dost se při otáčení nadřete). Proto já osobně bych se levného opět nebál, ale bez zpětného chodu už určitě né!!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru